da / en

 

Bliv testpassager på DTU

Kommer du ofte på DTU Campus i Lyngby? Det kan være som studerende, ansat eller gæst. Så hjælp os, og bliv testpassager i de tre selvkørende shuttles, der fra april 2021 og tre måneder frem vil køre i den sydlige del af campus.

Du ved sikkert selv, hvor vigtigt det er at få input til din forskning eller dine projekter. Det er netop derfor, vi beder om din hjælp. LINC vil nemlig undersøge, hvordan passagerer tager imod de selvkørende shuttles, hvordan de bliver en del af bybilledet, og hvordan vi sikrer kørsel og drift, der passer til passagernes behov.

Sådan tilmelder du dig

Vil du være med til at udvikle den selvkørende fremtid?

Du kan enten tilmelde dig ved at downloade vores LINC DTU app – eller via tilmeldingen til højre her på siden. Vi vil dog helst have, at du downloader app’en til din smartphone. Det styrker nemlig vores forskning i højere grad.

Du kan downloade app’en nedenfor – eller scanne QR-koden til højre. 

LINC tilmelding

Udfyld denne formular for at tilmelde dig som testpassager i LINC selvkørende shuttles:

Læs vores Oplysningsbrev (GDPR), før du tilmelder dig.

Download fra App Store

Når du downloader LINC DTU appen fra App Store, beder vi dig venligst slå funktionerne til, da det optimerer vores forskning. 

Du skal godkende Lokation og Bluetooth for at få app’en til at fungere optimalt og tillade, at LINC indsamler data om dine bevægelser på DTU Lyngby Campus. App’en sporer kun din smartphone i en tre kilometer radius fra DTU-bygning 101. Når du godkender Motion og fitness-registrering, udløser appen en strømbesparende funktion, så LINC ikke belaster din telefon unødigt. For at modtage LINC-surveys og oplysninger om vores shuttle service skal du tillade, at appen sender Notifikationer.    

OBS: Når du allerede er tilmeldt, som testpassager, skal du benytte linket: ‘Allerede tilmeldt?’ i bunden af tilmeldingssiden på app’en.

Download fra Google Play

Når du downloader LINC DTU appen til Android via Google Play, beder vi dig godkende de funktionaliteter, du bliver bedt om, da det optimerer vores forskning. Eksempelvis er tracking er en vigtig del af forskningen, fordi GPS-data blandt andet bruges til at forstå passagernes bevægemønstre på campus.

OBS: Når du allerede er tilmeldt, som testpassager, skal du benytte linket: ‘Allerede tilmeldt?’ i bunden af tilmeldingssiden.

Få krav og flere fordele

Vi beder alle testpassagerer, der tilmelder sig om, at:

  • downloade vores LINC DTU app, der giver dig information om shuttlen, samt giver os information om din færden i shuttlen og på campusområdet. Læs mere om download af app’en længere oppe. 
  • køre med shuttlen et par gange hver uge i løbet af de seks måneder, testen varer
  • være villig til at svare på 5-6 spørgeskemaer i løbet af de knap tre måneder testen varer, som udsendes via mail og app.

I testperioden vil der for dig som testpassager – udover at få gratis adgang til en shuttle-service på campusområdet – være mulighed for at deltage i:

  • Konkurrencer
  • Lodtrækninger

Konkurrencer og lodtrækning foregår primært på LINCs Facebookside. Derudover vil du være én af de første, som afprøver fremtidens transport, få et anonymiseret indblik i testens resultater og komme tørskoet mellem de forskellige bygninger på DTU.  Se hele ruten her.

Selvkørende med steward

Fordi vi er i en testfase, vil de selvkørende shuttles have tilladelse til at køre 15 kilometer i timen. Så du vil altså ikke opleve køreturene som et fasttrack til fremtiden. Men din hjælp som testpassager vil være uvurderlig i forhold til at forstå og integrere teknologien i fremtidens byer, ligesom du vil have adgang til gratis kollektiv transport – også når det regner.

For at vi kan få lov til at køre med de selvkørende shuttles mellem biler, cyklister og fodgængere på DTU Campus kræver det også, at vi har en steward ombord. Stewarden kører ikke shuttlen, men kan overtage kørslen med et joystick, hvis en uforudset situation kræver det.

På disse sider kan du læse mere om testen på DTU. Du kan også få mere viden under menupunktet Ofte stillede spørgsmål.