da / en

Bliv testpassager på DTU

Kommer du ofte på DTU Campus i Lyngby? Det kan være som studerende, ansat eller gæst. Så hjælp os, og bliv testpassager i de tre selvkørende shuttles, der fra begyndelsen af 2021 og seks måneder frem vil køre i den sydlige del af campus.

Du ved sikkert selv, hvor vigtigt det er at få input til din forskning eller dine projekter. Det er netop derfor, vi beder om din hjælp. LINC vil nemlig undersøge, hvordan passagerer tager imod de selvkørende shuttles, hvordan de bliver en del af bybilledet, og hvordan vi sikrer kørsel og drift, der passer til passagernes behov.

Du kan melde dig som testpassager her til højre.

 

Få krav og flere fordele

Vi beder alle testpassagerer, der tilmelder sig om, at:

  • downloade en app, der giver dig information om shuttlen, samt giver os information om din færden i shuttlen og på campusområdet. Inden vi begynder at køre på DTU Campus Lyngby, er app’en klar, og vi vil sende dig en besked om at downloade den.
  • køre med shuttlen et par gange hver uge i løbet af de seks måneder, testen varer
  • være villig til at svare på 5-6 spørgeskemaer i løbet af de seks måneder, som udsendes via app’en.

I testperioden vil der for dig som testpassager – udover at få gratis adgang til en shuttle-service på campusområdet – være mulighed for at deltage i:

  • Konkurrencer
  • Lodtrækninger

Konkurrencer og lodtrækning foregår primært på LINCs Facebookside. Derudover vil du være én af de første, som afprøver fremtidens transport, få et anonymiseret indblik i testens resultater og komme tørskoet mellem de forskellige bygninger på DTU.  Se hele ruten her.

 

Selvkørende med steward

Fordi vi er i en testfase, vil de selvkørende shuttles have tilladelse til at køre 15 kilometer i timen. Så du vil altså ikke opleve køreturene som et fasttrack til fremtiden. Men din hjælp som testpassager vil være uvurderlig i forhold til at forstå og integrere teknologien i fremtidens byer, ligesom du vil have adgang til gratis kollektiv transport – også når det regner.

For at vi kan få lov til at køre med de selvkørende shuttles mellem biler, cyklister og fodgængere på DTU Campus kræver det også, at vi har en steward ombord. Stewarden kører ikke shuttlen, men kan overtage kørslen med et joystick, hvis en uforudset situation kræver det.

 

Sådan tilmelder du dig

Vil du være med til at udvikle den selvkørende fremtid? Så klik her – eller via tilmeldingen øverst på siden. Så sender vi dig senere en anmodning om at downloade app’en. Vi kan endnu ikke sige præcist, hvornår du kan hoppe på en shuttle på DTU Campus, da det afhænger af tilladelsen fra Vejdirektoratet, men vi regner med, at det bliver til udgangen af 2020. Vi holder alle testpassagerer opdateret.

På disse sider kan du læse mere om testen på DTU. Du kan også få mere viden under menupunktet Ofte stillede spørgsmål.

 

 

 

LINC tilmelding

Udfyld denne formular for at tilmelde dig som testpassager i LINC selvkørende shuttles

Læs vores Oplysningsbrev (GDPR), før du tilmelder dig.