da / en

Nuværende rute – fra 26. juli og frem

De selvkørende shuttles kører i den sydlige del af DTU Campus Lyngby. På grund af vejarbejder hen over sommeren og efteråret kan de ikke køre på den oprindelige rute. Derfor kører de i øjeblikket mellem Netto/Kampsax Kollegiet og DTU Compute med en afstikker mod Anker Engelundsvej. Her er fem stoppesteder med cirka 3-400 meter imellem dem. 

De selvkørende shuttles kører alle hverdage i tidsrummet 05.30-19.00 i et 10-15 minutters interval. Der kan forekomme forsinkelser på grund af vejarbejde.

Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.

Den oprindelige rute

Normalt har de selvkørende shuttles kørt på en cirka tre kilometer lang rute med gode forbindelser til de almindelige busser 30E, 300S, 180, 181 og 190. Ruten er valgt, så shuttles kan levere en mere lokal service og kan bringe dig tørskoet frem. Der er seks stoppesteder på den oprindelige rute med cirka 3-400 meter imellem dem. De forbinder de studerende, ansatte og besøgende til undervisningslokaler, busstoppesteder, EV LAB, Villum Kann Rasmussen Kollegiet, indkøbsmulighed, Studenterkantinen, DTU Skylab og cafeteriaer.

Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.